Webdesign

Een website is het visitekaartje van uw bedrijf. Een professionele website trekt meer klanten aan en verhoogt uw omzet!
Bij CreativeKing bent u aan het juiste adres voor een professionele website voor uw bedrijf of voor uzelf.
Wij staan bekend om onze professionaliteit, snelheid én om onze prijs. Bij CreativeKing heeft u voor een gunstige prijs een professionele website.

Webdesign mogelijkheden

De mogelijkheden voor uw website zijn vrijwel onbeperkt, u kunt bij ons terecht voor een bedrijfswebsite, persoonlijke website, webshops, forums, uitgebreide webapplicaties etc. Elke website wordt volledig naar uw wensen ontworpen en uitgewerkt zodat deze precies aansluit op uw huisstijl en imago. Klanten zien direct dat ze bij het juiste bedrijf zijn.

CreativeKing beschikt over een eigen CMS systeem (Content Management System). In dit systeem kunt u na oplevering van de website makkelijk uw website bewerken, zo kunt u zelf de teksten en afbeeldingen op pagina's bewerken, nieuwsberichten aanmaken etc.. Omdat wij over ons eigen systeem beschikken kan dit systeem ook voor elke website compleet naar wens worden aangepast voor de beste gebruikservaring.

Ons bedrijf biedt ook professionele fotografie aan waardoor wij u bij het maken van websites nog beter van dienst kunnen zijn. Zo kunnen er direct door ons bedrijf ook foto’s van uw bedrijf of producten gemaakt worden voor presentatie op de website die op deze wijze er nog gelikter uit zal zien door het gebruik van hoogwaardig fotomateriaal. Kijk voor meer informatie over onze fotografie mogelijkheden op onze fotografiepagina.

Bij ons kunt u ook terecht voor simpelere klussen zoals het omzetten van een design in een werkende website met CMS systeem.

Webshops

Voor het verkopen van producten op uw website is een webshop met betaalfunctionaliteit (IDEAL) erg makkelijk. Omdat wij werken met ons eigen CMS systeem kunnen wij een webshop systeem volledig naar uw wensen samenstellen. Daarmee bieden wij een voordeel vergeleken met andere bedrijven die gebruik maken van bestaande systemen, deze systemen hebben vaak beperkte mogelijkheden of maken uw website erg traag. Onze systemen zijn snel en goedkoop!

Website beheer systeem (CMS)

CreativeKing beschikt over een eigen CMS (Content Management system) systeem waarmee u als klant na oplevering simpel en snel teksten, afbeeldingen en andere content kunt wijzigen.

Het grote voordeel van een eigen CMS systeem is dat het systeem flexibel is en precies naar uw wensen aangepast kan worden zodat de mogelijkheden voor uw site onbeperkt zijn! Wij zitten namelijk niet vast aan functionele beperkingen zoals Wordpress & Joomla systemen.

Voor een demo van ons systeem kunt u altijd contact met ons opnemen.

Technieken

Wij maken gebruik van de nieuwste en beste technieken op het gebied van webdesign om ervoor te zorgen dat uw website goed functioneert in alle moderne browsers maar ook goed weergegeven wordt op tablets en smartphones.

Als u benieuwd bent welke technieken wij precies gebruiken vindt u onderstaand een overzicht:

  • HTML(5)
  • CSS(3)
  • Bootstrap
  • Javascript
  • Jquery
  • PHP (OOP)
  • Ajax
  • Json
  • MySQL

Design

Onze grafisch vormgever zal volledig naar uw wensen de website ontwerpen en vormgeven, de mogelijkheden daarvoor zijn vrijwel onbeperkt. De vormgever zal daarbij ook rekening houden met de huisstijl van uw bedrijf zodat deze perfect overeenkomt met de website en de klant meteen ziet dat hij bij het juiste bedrijf is.

Heeft u nog geen huisstijl? Daar kunnen wij u ook mee helpen! Ook voor een volledige huisstijl met logo kunt u bij ons terecht en deze zal naar uw wensen ontworpen worden.

Responsive ontwerp

Onze websites worden zo gebouwd dat ze goed zichtbaar zijn op zowel de computer, tablet als smartphone zodat uw klanten de informatie altijd goed kunnen bekijken onafhankelijk van welk device ze gebruiken*.

*Bij budget websites kan hiervan afgeweken worden

Social media

Social media is tegenwoordig voor veel bedrijven en personen erg belangrijk. Voor het delen en verspreiden van content daarom zal uw website worden gemaakt met volledige social media integratie van Facebook & Twitter. Dit kan naar uw wens ook voor andere media gedaan worden. Zo kunt u vanaf uw website de content eenvoudig laten verspreiden op de media door like & share buttons.

Wij kunnen u ook assisteren voor bijvoorbeeld het maken en beheren van Facebook Fan pages om uw klanten nog beter op de hoogte te houden van uw bedrijfsactiviteiten.

Zoekmachineoptimalisatie(SEO)

Het is belangrijk dat uw website goed te vinden is op internet voor uw klanten en bekendheid. CreativeKing is ook gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie om ervoor te zorgen dat uw website zo hoog mogelijk in Google en andere zoekmachines zal verschijnen om zoveel mogelijk klanten te trekken.

Webhosting

CreativeKing biedt ook verschillende webhosting pakketten aan om uw website te hosten. De webhosting is van hoge kwaliteit met een uptime garantie van 99,9% per jaar en is erg snel. Hierdoor zullen de klanten altijd snel de content op uw website kunnen bereiken.

Webhosting door CreativeKing is goedkoop en biedt ook voordelen voor de service omdat de website & hosting door hetzelfde bedrijf gedaan worden en zo sneller opgelost kunnen worden.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.