slider-bubble
Web development

Web development

SEO optimalisatie

SEO optimalisatie

Design

Design

Webdesign

CreativeKing is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites op maat, deze websites sluiten goed aan op uw huisstijl en doelgroep en kunnen geheel naar wens geprogrammeerd en aangepast worden. Hierbij kunt u denken aan een eenvoudige bedrijfswebsite met wat informatie over uw bedrijf, bedrijfsactiviteiten en contact mogelijkheden maar ook aan uitgebreide systemen zoals webshops of bijvoorbeeld een reisbureau.

Omdat er gebruik gemaakt wordt van een zelf ontwikkeld CMS systeem zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt, waar je bijvoorbeeld bij Wordpress en Joomla vast zit aan verschillende limieten van het systeem zijn deze limieten in ons eigen systeem niet aanwezig. Zo kan ik modules volledig naar uw wens programmeren en laten functioneren.

Het eigen CMS systeem waarin u na oplevering zelf content kunt toevoegen / wijzigen heeft daarnaast nog meerdere voordelen. Zo is het systeem sneller én veiliger dan veelgebruikte systemen zoals Wordpress. Dit verhoogd het gebruiksgemak voor uw bezoekers, zorgt ervoor dat kwaadwillende niks met uw website kunnen doen en daarnaast komt u hierdoor hoger in zoekmachines zoals Google te staan wat uw vindbaarheid voor klanten verhoogd.

Het is belangrijk dat uw klant direct een vertrouwd gevoel krijgt bij het openen van uw website, dat ook direct duidelijk is wat u doet (uw bedrijfsactiviteiten) en uw huisstijl voor herkenbaarheid van uw bedrijf. In tegenstelling tot veel andere bedrijven die gebruik maken van standaard templates laat CreativeKing door een collega designer altijd een webdesign op maat maken. Dit design wordt gemaakt aan de hand van uw wensen, huisstijl, doelgroep én bedrijfsactiviteiten zodat dit alles één mooi geheel wordt.

Verder zal uw website geoptimaliseerd worden voor vindbaarheid op zoekmachines zoals Google doormiddel van SEO (Search Engine Optimalisation). Door het toepassen van deze technieken komt uw website hoger in Google te staan en zullen klanten uw website sneller vinden.

Ook zijn er mogelijkheden voor de koppeling van Social Media zoals Facebook, Instagram en Twitter.