slider-bubble
Web development

Web development

SEO optimalisatie

SEO optimalisatie

Design

Design

Wordpress

Veel webdesign bureaus maken websites met Wordpress. Dit systeem is erg eenvoudig en daardoor is het voor iedereen eenvoudig om hier een website op te bouwen. Helaas heeft Wordpress een aantal grote nadelen waar vaak niet aan gedacht wordt en waardoor veel klanten met Wordpress websites uiteindelijk bij ons belanden. 

Waarom wordpress?

 • Goedkoop, Webdesign bureaus kunnen eenvoudig én snel een website voor u opleveren. Hierdoor zijn de kosten lager voor u als klant.
 • Eenvoudig, Het is voor de klant eenvoudig om zijn of haar website in Wordpress te wijzigen.


Waarom géén wordpress?

 • Langzaam, Wordpress is een erg zwaar systeem, hierdoor zijn Wordpress websites op een standaard webhosting pakket vaak erg traag en dit wordt door Google afgestraft met een lagere vermelding in de zoekresultaten.
 • Onveilig, Wordpress is open source waardoor hackers weten hoe ze Wordpress websites kunnen hacken. Hiervoor zijn automatische scripts die per dag duizenden Wordpress websites hacken en platleggen.
 • Standaard design, Veel Wordpress webdesigners maken gebruik van standaard templates waarbij ze enkel de kleuren en logo kunnen wijzigen. Hierdoor heeft u geen unieke website voor uw bedrijf, er zijn duizenden mensen met dezelfde website.
 • Code kwaliteit, Veel Wordpress webdesigners maken gebruik van templates met slechte code. Zoekmachines zoals Google zien dit en zorgen ervoor dat websites met slechte code niet of laag in de zoekresultaten zullen staan.
 • Plugins, Wordpress websites maken gebruik van plugins voor alle extra functionaliteiten zoals een contactformulier, fotogalerij, webshop etc. Deze plugins zijn van verschillende makers en communiceren niet met elkaar. Het updaten van een plugin of template kan dus ook in één klap uw website stuk maken.
 • Uitbreidingen, Door de plugins is Wordpress erg beperkt in maatwerk uitbreidingen van uw website. Een plugin ontwikkelen is erg ingewikkeld en kost daardoor erg veel geld, de meeste webdesign bureaus die Wordpress websites maken kunnen géén plugins ontwikkelen.


Waarom CreativeKing?

In tegenstelling tot de meeste andere webdesign bureaus maakt CreativeKing géén gebruik van Wordpress. Door jarenlange ervaring in webdesign heeft CreativeKing een eigen Content Management Systeem gebouwd waarmee klanten zijn of haar website eenvoudig kunnen beheren. De manier van wijzigen is grotendeels gelijk aan Wordpress omdat deze eenvoudigheid door klanten als prettig wordt ervaren is dit overgenomen in het CreativeKing CMS systeem. Echter is de 'achterkant' ook wel backend genoemd compleet anders ten opzichte van Wordpress wat vele voordelen bied voor u.

De voordelen van het CreativeKing CMS systeem:

 • Snelle website, enkel de functionaliteiten die u gebruikt op uw website staan geïnstalleerd en deze zijn daarnaast allemaal op dezelfde manier geprogrammeerd. Hierdoor communiceert het soepel met elkaar en heeft als groot voordeel dat uw website erg snel is. Door zoekmachines als Google zal dit beloond worden met een hogere score in de zoekresultaten.
 • Veilige website, omdat het systeem niet open source is kan niemand zien hoe het systeem beveiligd is. Daardoor is het voor hackers erg moeilijk en zelfs onmogelijk om in het systeem te komen. Ook worden persoonlijke gegevens zoals namen en adresgegevens versleuteld opgeslagen in de database. Mocht de database ooit in verkeerde handen vallen zijn er enkel versleutelde gegevens zichtbaar, hier kunnen hackers niks mee doen
 • Design op maat, in tegenstelling tot veel andere webdesign bureaus maken CreativeKing geen gebruik van standaard templates. Een website ontwerp moet uniek zijn en goed moet passen bij het bedrijf waar het voor gemaakt is, hiervoor hebben wij een samenwerking met DaaniCreative die voor u als klant de website volledig op maat zal designen en zorgen dat het 1 op 1 aansluit op de wensen van de doelgroep.
 • Hoge code kwaliteit, omdat CreativeKing alle code zelf schrijft en daardoor kan zorgen dat alle modules goed met elkaar communiceren is er zo min mogelijk code nodig voor een zo groot mogelijk resultaat wat veel voordelen oplevert voor de snelheid én stabiliteit van de website.
 • Onbeperkte uitbreidingen mogelijk, omdat het systeem door CreativeKing zelf gebouwd is zijn de mogelijkheden voor uitbreidingen onbeperkt! Waar u bij Wordpress afhankelijk bent van bestaande plugins worden alle uitbreidingen door CreativeKing zelf ontwikkeld. Hierdoor werkt alles beter samen, kan de website geüpdate worden zonder dat het systeem stuk gaat maar kan het systeem ook eenvoudig én snel uitgebreid worden. Voor maatwerk websites bent u hierdoor ook goedkoper uit omdat CreativeKing in relatief korte tijd extra functionaliteiten kan inbouwen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij helpen u vrijblijvend verder!