slider-bubble
Web development

Web development

SEO optimalisatie

SEO optimalisatie

Design

Design

Over CreativeKing

CreativeKing is een evenementen, webdesign en fotografie bedrijf dat bij klanten bekend staat om de snelheid, kwaliteit en de prijs! CreativeKing ondersteund evenementen met video, licht en special effects, ontwerpt daarnaast websites volledig naar wens van de klant, maakt kwalitatieve fotoreportages en is ook goed in videobewerking. U bent bij CreativeKing aan het juiste adres voor evenementen ondersteuning, een mooie website, fotoreportage of videobewerking voor een gunstige prijs.

Een aantal jaren geleden is uit de hobby voor video/licht, websites en foto’s maken mijn eerste bedrijf ontstaan namelijk Bryan Wardenaar Webdesign. Een bedrijf dat inmiddels aardig wat opdrachten op het gebied van evenementen, websites en fotografie op zijn naam heeft staan. Ik heb de 4-jarige opleiding Mediatechnologie, uitstroomrichting webdeveloper, gevolgd en deze met succes afgerond.

Hierdoor beschik ik over alle kennis voor het maken van een professionele website die voorzien is van de nieuwste technieken zodat uw website is voorbereid op de toekomst!

Daarnaast heb ik me bij het bedrijf Hoevenaars LGV een aantal jaren ontwikkeld tot een ware specialist op het gebied van videotechnicus én lichttechnicus.

Omdat het tijd werd voor een nieuwe en betere uitstraling zijn is in 2014 de naam veranderd naar CreativeKing, een naam die staat voor de creativiteit die terug te vinden is in de videoshows (vj), lichtshows (lj), websites, foto’s en videoprojecten. King staat voor kwaliteit, ik sta bekend om het maken van professionele videoshows, lichtshows, websites en foto’s tegen gunstige tarieven. Ook om de snelheid waarmee uw website afgewerkt wordt en uw foto’s nabewerkt.

CreativeKing denkt graag met u mee om uw wensen te realiseren.

Over mij

Mijn naam is Bryan Wardenaar, 28 jaar uit Eindhoven. Uit mijn grote hobby’s lichtshows maken, websites maken en fotografie heb ik een aantal jaar geleden dit bedrijf opgericht omdat ik graag mensen wilde helpen met een goede website voor hun bedrijf of voor hun zelf. 

Dit bedrijf run ik nu al enkele jaren met veel plezier.

Zoals bovenaan al vermeld heb ik de studie Mediatechnologie gevolgd en ben opgeleid tot webdeveloper. De opleiding is erg breed waardoor ik ook veel verstand heb van design en videobewerking. Videobewerking is iets dat ook een hobby is en ik heb dan ook erg veel ervaring met videomontage en special effects zoals in mijn portfolio te zien is.

Daarnaast is licht/video bij evenementen altijd een grote hobby geweest, hier heb ik me bij het bedrijf Hoevenaars LGV een aantal jaar in kunnen specialiseren.

Verdere informatie over projecten die door CreativeKing gemaakt zijn kunt u vinden in het portfolio.

Over CreativeKing