slider-bubble
Web development

Web development

SEO optimalisatie

SEO optimalisatie

Design

Design

Maatwerk

Bij ons krijgt u altijd een maatwerk website, geen enkele website is hetzelfde en eigenlijk begint elke website van ons met een ‘leeg velletje papier’. Hierna wordt aan de hand van uw wensen, bedrijfsactiviteiten en huisstijl een website op maat voor u gemaakt dat daarna op ons CMS systeem ingebouwd zal worden zodat u na oplevering eenvoudig content kunt wijzigen.

Toch zijn er websites die nog verder gaan dan het standaard maatwerk, bijvoorbeeld als u een bedrijfsconcept hebt wat uitgebreider is dan wat informatie op de website. Denk hierbij aan een reisbureau (boeken van reizen) of een dating site. Dit soort systemen worden door CreativeKing volledig op maat geprogrammeerd en zo gemaakt dat het beheren hiervan zo eenvoudig mogelijk is.

Zo heeft u geen kennis van hogere wiskunde nodig om uw website te beheren ondanks dat de functionaliteiten van de website wellicht erg uitgebreid en technisch ingewikkeld zijn.

Door een eigen CMS systeem is eigenlijk alles mogelijk op het gebied van websites, heeft u toch twijfels? Neem dan vooral contact op zodat ik de twijfels bij u weg kan nemen.