Fotografie

Om professionaliteit uit te stralen is het van belang gebruik te maken van goede fotografie voor bijvoorbeeld uw evenement, bedrijf of product.
Een goede foto zorgt ervoor dat uw evenement meer bezoekers trekt en aandacht zal krijgen, uw bedrijf professioneel overkomt naar klanten of uw product beter verkocht zal worden.
Op het gebied van fotografie ligt onze specialisatie op evenementenfotografie, productfotografie, 360º panoramafotografie, bedrijfsfotografie en kermisfotografie.

Fotografie mogelijkheden

Al vele jaren hebben wij ervaring in het maken van professionele fotoreportages bij uiteenlopende opdrachten. Onze specialisatie ligt bij evenementen fotografie en CreativeKing wordt al vele jaren regelmatig door de Gemeente Eindhoven ingehuurd voor het fotograferen van evenementen in de stad zoals bijvoorbeeld op Koningsdag. De foto's kunnen worden gebruikt voor promotie doeleinden zowel op internet als in tijdschriften omdat de foto’s van dusdanig hoge kwaliteit zijn dat ze zelfs tot A0 formaat haarscherp afgedrukt kunnen worden!

CreativeKing is behalve in evenementenfotografie ook goed in productfotografie, panorama fotografie en portretfotografie. Daarover vind u verder op deze pagina meer informatie.

Voor meer informatie over fotografie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Apparatuur

CreativeKing beschikt over professionele apparatuur om uw fotoreportage vast te leggen en te voorzien van hoge resolutie beeldmateriaal.

Wij kunnen u het beeldmateriaal aanleveren in 16MP formaat waarmee u afdrukken kunt maken tot A0 formaat (wegposters). We beschikken over meerdere objectieven die speciaal voor de omstandigheden zijn aangepast. Zo hebben we een speciale lichtgevoelige lens voor de beste avondfoto's. Deze lens is ook waterdicht waardoor wij zelfs tijdens regen door kunnen fotograferen!

Voor meer informatie over de apparatuur kunt u altijd contact met ons opnemen.

Evenementenfotografie

Wij zijn gespecialiseerd in evenementenfotografie, voor deze specialisatie beschikken wij over speciale lenzen die uw evenement zowel ’s middags als ’s avonds mooi op beeld kunnen brengen. Ook is onze apparatuur waterdicht zodat we bij een regenbui gewoon door kunnen gaan met fotograferen!

CreativeKing wordt al enkele jaren naar tevredenheid regelmatig voor evenementen ingehuurd door de gemeente Eindhoven (Eindhoven365).

Productfotografie

Voor productfotografie beschikken wij over een speciale fotostudio om uw producten met de beste belichting en kwaliteit te fotograferen. Uw foto zal er mooi en aantrekkelijk uit zien waardoor uw klanten sneller tot kopen over zullen gaan. U kunt door ons producten van allerlei soorten en maten laten fotograferen. Dit is ook ideaal te combineren als u bij ons een webshop systeem afneemt.

Portretfotografie

Bij CreativeKing kunt u ook terecht voor portretfotografie. Heeft u foto’s nodig voor uw portfolio of voor andere doeleinden? Neem dan contact met ons op. Omdat wij nu niet over een fotostudio beschikken maken wij gebruik van buitenlocaties voor de fotoshoots. U kunt eventueel zelf een locatie aangeven.

Panorama

Wilt u van uw bedrijf een mooie 360 graden panorama foto hebben voor bijvoorbeeld uw bedrijfswebsite? Ook daarmee kunnen wij u helpen.
Inmiddels heeft CreativeKing al enkele bedrijven op een mooie panorama vastgelegd die interactief via de webbrowser te bekijken zijn. Daarbij kan de klant zelf met de muis rondkijken door uw bedrijf en eventueel ook op meerdere plaatsen in uw bedrijf.