slider-bubble
Accommodatie beheer
Accommodatie beheer
Accommodatie beheer
Accommodatie beheer
Accommodatie beheer

Accommodatie beheer

In samenwerking met Stichting Sport en Recreatie Wehl heeft CreativeKing een zeer uitgebreid systeem gebouwd voor het beheren van accommodaties zoals sporthallen, kantines e.d.. 

Vanuit ons systeem genaamd S-portaal heeft een gemeente, stichting, vereniging of bedrijf die accomodaties beheert de mogelijkheid tot het aanmaken van locaties en zalen (zoals verschillende gymzalen die beschikbaar zijn).

Hierin kunnen vervolgens klanten zoals sportverenigingen een account aanmaken en hebben ze de mogelijkheid om zalen op basis van beschikbaarheid op bepaalde datums en tijdsblokken te reserveren voor gebruik.
Aan al deze zalen zitten tarieven gekoppeld en aan het eind van de maand zal er automatisch voor alle klanten die in de afgelopen maand een zaal gehuurd hebben een factuur aangemaakt worden die eenvoudig betaald kan worden doormiddel van iDeal.

Ons systeem biedt veel voordelen voor accommodatie beheerders omdat het veel werk uit handen neemt, zo kunnen verenigingen zelf in het systeem reserveren op basis van beschikbaarheid en hoef je als beheerder enkel eens in de zoveel tijd aan te geven wanneer de zalen geopend zijn. Daarnaast verloopt de facturering volledig automatisch en kunnen klanten ook zelf direct de betaling verzorgen via S-portaal.

Voor de boekhouding is het mogelijk aan alle locaties, zalen en producten een grootboekhoudrekening te koppelen zodat dit eenvoudig verwerkt kan worden in een boekhoud software naar keuze, ook zijn er mogelijkheden beschikbaar tot een directe koppeling met de boekhoud software die u gebruikt.

Nieuw in begin 2024!
Vanaf begin 2024 heeft S-portaal de koppeling met slimme deursloten, met deze toevoeging heeft u de mogelijkheid om de sportvereniging te voorzien van een unieke pincode waarmee de leden van de vereniging zelf de mogelijkheid hebben om de deur tot de accommodatie te openen vlak voor de reservering. Het slot zal met deze pincode vanaf 15 minuten vóór start reservering geopend kunnen worden tot 15 minuten na afloop van de reservering. Op deze manier zorgt u ervoor dat mensen enkel de accommodatie kunnen betreden op het moment dat ze er moeten zijn en niet daarbuiten. Daarnaast is deze toevoeging eenvoudig te koppelen aan alarmsystemen, verlichting en verwarming systemen. Zo kunt u ook dit gedeelte volledig automatisch laten in en uitschakelen op basis van reserveringen.

Heeft u ook interesse in S-portaal?
Heeft of beheert u een accommodatie en wilt u het beheren eenvoudiger en gebruiksvriendelijker maken? Neem dan contact op om alle mogelijkheden te bespreken!
Stuur een e-mail naar info@creativeking.nl om meer informatie te ontvangen.

Specificaties

Categorie

Websites