slider-bubble
Aqua '68
Aqua '68
Aqua '68
Aqua '68

Aqua '68

Voor de zwemsport vereniging Aqua '68 uit Assen heeft CreativeKing een prachtige nieuwe en moderne responsive website ontworpen met een strak design dat mooi aansluit op de bedrijfsactiviteiten.

Op de website is alle informatie te vinden over de verschillende zwemsporten die aangeboden worden door Aqua '68, eenvoudig te zien door per zwemsport op de homepage een blokje waardoor meteen doorgeklikt kan worden voor meer informatie over bepaalde secties.
In ons design zijn verschillende interactieve elementen meegenomen om de website levendiger te maken die aansluiten bij de vereniging, zo zijn er watergolven in het design verwerkt wat mooi aansluit op de zwemsport en zodra je met je muis over deze golven gaat zullen ze ook daadwerkelijk beginnen te golven als een echt zwembad / zee.

De website beschikt over een nieuws én agenda module waarbij de klant zelf de mogelijkheid heeft om nieuws items en agenda items in te voeren en deze op te categoriseren om het eenvoudig vindbaar te maken voor de gebruikers.

Verder is de website responsive ontworpen zodat het op elk device duidelijk te bekijken is.

Via het CreativeKing CMS systeem heeft de klant zelf de mogelijkheid om de website te beheren en teksten, afbeeldingen en documenten op de site te wijzigen of toevoegen.

Specificaties

Categorie

Websites