slider-bubble
Bavariatrips

Bavariatrips

Bavariatrips is opgericht door een klant van CreativeKing die graag groepsreizen wil aanbieden naar Beieren, een van de mooiste gebieden van Duitsland.

CreativeKing is gevraagd om hier een reiswebsite voor te bouwen, dit is een erg uitgebreide website geworden waar de verschillende groepsreizen uitgebreid te bekijken zijn en waar bezoekers ook direct de mogelijkheid hebben om een groepsreis te boeken én betalen via iDeal. Verder is er de mogelijkheid om een groepsreis op maat aan te vragen via de website als deze reis nog niet bestaat.

Om de bezoekers een goed idee te geven van de gebieden én de reizen heeft de website een mogelijkheid om in het CMS systeem interactieve kaarten te maken. Hierop is het mogelijk bezienswaardigheden toe te voegen aan de kaart maar ook om hier gebieden en routes op te tekenen zoals te zien op een van onderstaande afbeeldingen.

Bij CreativeKing kunt u terecht voor uitgebreide websites op maat zoals een reis website met boekingssysteem, een webshop etc. maar ook voor eenvoudige bedrijfswebsites, de mogelijkheden zijn onbeperkt!

Specificaties

Categorie

Websites