Over CreativeKing

CreativeKing is een jong webdesign en fotografie bedrijf dat bij klanten bekend staat om de snelheid, kwaliteit en de prijs! CreativeKing ontwerpt websites volledig naar wens van de klant, maakt kwalitatief uitstekende fotoreportages en is ook goed in videobewerking. U bent bij ons aan het juiste adres voor een mooie website, fotoreportage of videobewerking voor een gunstige prijs.

Enkele jaren geleden is uit een hobby voor websites en foto’s maken een bedrijf ontstaan namelijk Bryan Wardenaar Webdesign. Een bedrijf dat inmiddels best wat opdrachten op het gebied van fotografie en webdesign op zijn naam heeft staan. Ik heb de 4-jarige opleiding Mediatechnologie, uitstroomrichting webdeveloper, gevolgd en deze met succes afgerond.

Hierdoor beschikken wij over alle kennis voor het maken van een professionele website die voorzien is van de nieuwste technieken zodat uw website is voorbereid op de toekomst!

Omdat het tijd werd voor een nieuwe betere uitstraling zijn wij in 2014 van naam veranderd naar CreativeKing, een naam die staat voor de creativiteit die terug te vinden is in de websites, foto’s en videoprojecten. King staat voor kwaliteit, we staan bekend om het maken van professionele websites en foto’s tegen gunstige tarieven. Ook om de snelheid waarmee wij uw website afwerken en uw foto’s nabewerken.

CreativeKing denkt graag met u mee om uw wensen te realiseren.

 

Over mij

Mijn naam is Bryan Wardenaar, 22 jaar uit Eindhoven. Uit mijn grote hobby’s websites maken en fotografie heb ik enkele jaren geleden dit bedrijf opgericht omdat ik graag mensen wilde helpen met een goede website voor hun bedrijf of voor hun zelf. Foto’s maken is een grote hobby, ik help mensen voor bijvoorbeeld hun evenement aan mooie foto’s die zij kunnen gebruiken voor de promotie ervan.

Dit bedrijf run ik nu al enkele jaren met veel plezier.

Zoals bovenaan al vermeld heb ik de studie Mediatechnologie gevolgd en ben opgeleid tot webdeveloper. De opleiding is erg breed waardoor ik ook veel verstand heb van design en videobewerking. Videobewerking is iets dat ook een hobby is en ik heb dan ook erg veel ervaring met videomontage en special effects zoals in mijn portfolio te zien is.

 

Verdere informatie over projecten die door CreativeKing gemaakt zijn kunt u vinden in het portfolio.