Diensten

CreativeKing biedt uiteenlopende mogelijkheden voor websites en fotografie. 
Op het gebied van webdesign kunnen wij u helpen met een professionele bedrijfswebsite, webshop, forum, webapplicatie etc.
De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt!
Op het gebied van fotografie ligt onze specialisatie op evenementenfotografie, productfotografie en panoramafotografie, ook voor andere fotoreportages kunt u bij ons terecht.

 

Webdesign

U wilt graag een professionele website voor uw bedrijf of uzelf, dan bent u bij CreativeKing aan het juiste adres! CreativeKing is gespecialiseerd in het maken van professionele websites op maat die volledig aan uw wensen aangepast zal worden.  Wij staan bekend om onze kwaliteit, snelheid maar vooral ook onze prijzen. Een website bij CreativeKing is goedkoper dan bij vele concurrenten én daarvoor krijgt u nog meer ook!

Bekijk alle mogelijkheden op het gebied van webdesign

 

 

Fotografie

Zoekt u voor uw evenement, feest, portret of productfotografie een professionele maar ook goedkope fotograaf? Wij zijn gespecialiseerd in evenementen en productfotografie maar ook voor een professionele fotoshoot kunt u bij ons terecht! Uw foto’s worden in hoogwaardige kwaliteit aangeleverd en kunnen gebruikt worden voor promotie of andere doeleinden. Dit alles tegen gunstige tarieven.

Bekijk alle mogelijkheden op het gebied van fotografie

 

 

Webhosting

Om uw website online te zetten verzorgen wij ook webhosting paketten, goedkoop & betrouwbaar. Wij vinden klantencontact belangrijk, u krijgt dus altijd persoonlijke ondersteuning bij uw webhosting.

Bekijk al onze webhosting paketten