slider-bubble
Slide 3

Persoonlijke webhosting

Slide 2

99,9% uptime garantie

SSL certificaat

Een SSL certificaat voor uw website is tegenwoordig erg belangrijk, het waarborgt de veiligheid voor uw bezoekers en persoonlijke gegevens. Sinds enkele jaren krijgt u ook een hogere score in zoekmachines zoals Google als uw website beschikt over een SSL certificaat. Bij CreativeKing zit er een gratis SSL certificaat inbegrepen bij elk webhosting pakket om te zorgen voor deze veilige verbinding.

Een SSL certificaat versleuteld de gegevens die tussen uw bezoeker én de CreativeKing webserver verzonden worden. Zonder SSL certificaat zijn deze gegevens eenvoudig te onderscheppen door kwaadwillenden.

Het standaard SSL certificaat beveiligd uw website tegen deze manier van onderscheppen. Het gratis SSL certificaat is geldig per domeinnaam. Indien u een wildcard SSL certificaat nodig heeft moeten helaas extra kosten in rekening gebracht worden. (Wildcard SSL certificaten zijn nodig bij het gebruik van verschillende subdomeinnamen. Bijv. naam1.domein.nl, naam2.domein.nl etc.)

Ook heeft u de mogelijkheid te gaan voor het uitgebreide SSL certificaat. Hierbij krijgt u de bekende ‘groene balk’ die u bijvoorbeeld bij uw bank te zien krijgt. De kosten hiervan zijn echter redelijk hoog en de versleuteling blijft hetzelfde. Enkel krijgt u nu ook een ‘groene balk’ om uw klanten duidelijker te laten zien dat uw website beschikt over een SSL certificaat.